Eerste post

Welkom bij Transiro

Welkom bij Transiro


Het heeft even geduurt, maar dan staat er ook een site waar wij ons goed bij voelen. Wij, Sandra en Remco, uw verandergidsen heten u welkom op onze nieuwe website. Nog niet alles is actief, maar zal komende weken en maanden steeds meer vorm krijgen. Blijft ons daarom volgen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het daadwerkelijk tot een goed einde brengen van veranderingen in organisaties. Zoals wellicht bij u bekend mislukt 70% van de verandertrajecten. “Gidsen in uw veranderlandschap”Veelal worden de medewerkers vergeten in de verandering. Transiro legt juist de brug tussen de verschillende onderdelen in de organisaties en de verschillende culturen.

Een aantal redenen voor mislukken verandertrajecten:

  • Geen of te weinig communicatie
  • Mensen niet betrokken bij beslissingen
  • Onduidelijkheid over onzekerheid
  • Onduidelijkheid over het waarom
  • Onduidelijkheid over waar we staan
  • Geen transparantie

Vanaf het eerste moment zetten wij juist wel de medewerker en de communicatie op de eerste plek. De mensen in uw organisatie zijn namelijk degene die het verschil kunnen maken. Ook in uw organisatie is veel onbenut potentieel aanwezig.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

About transiro

Remco en Sandra zijn Transiro gestart om bedrijven te helpen verandertrajecten daadwerkelijk te laten slagen. Zij fungeren als brugfunctie tussen culturen en talen. Zij zijn uw gidsen in uw veranderlandschap.
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>